Consultoria

Vols millorar la teva organització?

Un dels mètodes més efectius per a contribuir al desenvolupament de l’atenció pal·liativa és donar suport a organitzacions per a dissenyar, implementar, i avaluar projectes de millora o innovació de l’atenció al pacient i a la seva família.

Aquesta activitat ha estat practicada des de 1990, quan el Programa Demostratiu de Cures Pal·liatives de Catalunya va ser considerat un referent per al desenvolupament de Programes Públics de Cures Pal·liatives, i, més recentment, el 2008, vam ser designats com a Centre Col·laborador de la Organització Mundial de la Salut (OMS) per a Programes Públics de Cures Pal·liatives.


Durant aquest període de temps, hem visitat més de 50 països i centenars d’organitzacions públiques i privades amb els objectius de donar suport, compartir i col·laborar en el desenvolupament de les cures pal·liatives amb criteris de Salut Pública. Aquesta experiència ens ha capacitat per a dissenyar projectes i programes en tot tipus d’ubicacions, darrerament associades als nostres programes més actius (NECPAL, PSICPAL, PDAPAL i SOCPAL).

La metodologia que utilitzem pot combinar activitats d’avaluació de necessitats, disseny, implementació, seguiment o avaluació de projectes, mitjançant activitats de counselling organitzacional, formació, suport i recerca operativa, la qual, sovint, inclou la publicació dels resultats. També podem oferir la direcció de recerca o de tesis doctorals relacionades a la temàtica que ens ocupa.

Aquesta versatilitat ens permet elaborar projectes molt específics i adaptats a cada organització que ens sol·licita col·laboració, ja sigui per intervencions puntuals o bé continuades. Les nostres intervencions es centren, fonamentalment, als resultats de millora de la qualitat assistencial.

En concret, durant els darrers anys, hem donat suport continuat al Departament de Salut, l’Obra Social La Caixa, desenes d’organitzacions sanitàries públiques (Conselleries, Ministeris, Agències públiques), privades, assistencials i docents. Així mateix, hem dut a terme suport a líders professionals, gestors, planificadors i societats científiques.
Una enquesta a stakeholders realitzada el 2012 va mostrar una elevada satisfacció de les organitzacions a les que vàrem donar suport. En concret, les organitzacions valoraven com a punts forts de la CCOMS-ICO l’experiència, el coneixement, la innovació i el lideratge. Així mateix, consideraven la CCOMS-ICO com a organització altament rellevant pel què fa a la implementació i desenvolupament de l’atenció pal·liativa.


Consultoria a organitzacions

Si esteu interessats a sol·licitar els nostres serveis de consultoria per a la vostra organització, podeu omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

He llegit i accepto la política de protecció de dades.

Partners

Espònsors

La teva subscripció al butlletí s'ha realitzat correctament.
T'has donat de baixa de la subscripció correctament.
La teva sol·licitud s'ha tramitat correctament. En breu rebràs un missatge de correu electrònic amb instruccions per completar la subscripció.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació