psicpal

El Programa PSICPAL: Atenció psicosocial i espiritual de les necessitats essencials de les persones i les seves famílies.

El programa PSICPAL té com a objectiu la promoció de l’atenció psicosocial i espiritual a persones amb cronicitat avançada i a les seves famílies. La Fundació Obra Social La Caixa va establir un programa el 2008 per crear equips d’atenció psicosocial. Actualment hi ha 42 equips amb 220 professionals (majoritàriament psicòlegs i treballadors socials) a l’Estat Espanyol.

La Càtedra lidera la direcció científica del programa per al seu disseny, implementació i avaluació, així com la formació dels professionals. Més de 300.000 persones s’han beneficiat d’aquest programa, efectiu en reduir els nivells de patiment i malestar emocional en persones que requereixen atenció pal·liativa. Des dels inicis del programa s’han desenvolupat i validat una gran quantitat d’eines d’avaluació sistemàtica i holística de les necessitats psicosocials dels pacients a final de vida.

A més a més, des de la Càtedra hem desenvolupat una proposta conceptual i formativa del model d’atenció centrada en les anomenades necessitats essencials dels pacients (espiritualitat, dignitat, autonomia, relacions clau i esperança), posant la mirada sobre un model de competències professionals.

Formacions

Tutorials

Consultoria

A partir de la nostra trajectòria, hem constatat que donar suport a les organitzacions per a dissenyar, implementar i avaluar els seus projectes ens permet fer un salt endavant en el desenvolupament de l’atenció pal·liativa arreu. Per aquest motiu, ens oferim a ajudar-te en el teu projecte, esdevenint un dels teus consultors de referència.

Recerca

La constant avaluació i innovació de l’atenció integral i integrada en persones al final de la vida s’aconsegueix a partir de la recerca científica. Així doncs, en aquest espai podràs consultar l’evidència que hem generat i que generem any rere any, amb l’objectiu de millorar i avançar en el nostre projecte.

La teva subscripció al butlletí s'ha realitzat correctament.
T'has donat de baixa de la subscripció correctament.
La teva sol·licitud s'ha tramitat correctament. En breu rebràs un missatge de correu electrònic amb instruccions per completar la subscripció.

Partners

Espònsors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació