pdapal

El Programa PDAPAL: promovent la Planificació de Decisions Anticipades i presa de decisions compartides.

La implementació d’un model d’atenció integral requereix del total desenvolupament de la Presa de Decisions Anticipades (PDA). La PDA s’ha identificat com un dels principals reptes per a la implementació del model d’atenció a la cronicitat avançada a Catalunya.

Per respondre a aquest repte, el Departament de Salut va desenvolupar, amb el lideratge de la Càtedra, el model català de Planificació de decisions anticipades. Aquest model va incloure un document de consens conceptual, una guia d’aplicació pràctica i un programa formatiu en PDA que inclou un curs online. La Càtedra ha desenvolupat també un curs tipus MOOC, tallers presencials i projectes de recerca per tal de mesurar l’impacte de la PDA en els professionals.

Coneix el model PDA


Formacions

Tutorials

Consultoria

A partir de la nostra trajectòria, hem constatat que donar suport a les organitzacions per a dissenyar, implementar i avaluar els seus projectes ens permet fer un salt endavant en el desenvolupament de l’atenció pal·liativa arreu. Per aquest motiu, ens oferim a ajudar-te en el teu projecte, esdevenint un dels teus consultors de referència.

Recerca

La constant avaluació i innovació de l’atenció integral i integrada en persones al final de la vida s’aconsegueix a partir de la recerca científica. Així doncs, en aquest espai podràs consultar l’evidència que hem generat i que generem any rere any, amb l’objectiu de millorar i avançar en el nostre projecte.

La teva subscripció al butlletí s'ha realitzat correctament.
T'has donat de baixa de la subscripció correctament.
La teva sol·licitud s'ha tramitat correctament. En breu rebràs un missatge de correu electrònic amb instruccions per completar la subscripció.

Partners

Espònsors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació