COVID: Donant resposta als reptes generats per la pandèmia del COVID-19.

A arrel de la pandèmia viscuda a arreu, des de la Càtedra de Cures Pal·liatives hem generat un conjunt de documents adreçats a donar suport a tots els professionals de l’àmbit de les cures pal·liatives per fer front als reptes addicionals que suposa la mateixa.

Així doncs, en aquesta secció, hi trobareu, d’una banda, un document específic, creat per l’equip de la Càtedra, el qual esdevé una guia d’actuació per a tots aquells professionals que es troben a primera línia de l’àmbit residencial. Així mateix, proporcionem l’enllaç a una base documental, on hi ha classificats documents de diversa naturalesa per donar resposta als reptes de tipus mèdic-assistencial, residencial, organitzacional i psicosocial derivats de la crisi del COVID-19. Aquests documents van dirigits a tot professional que necessiti, o hagi necessitat, fer front a necessitats extraordinàries generades per aquesta situació.

Mantindrem actualitzada aquesta secció, i respondrem a totes aquelles qüestions que se’ns puguin transmetre a través de l’adreça de correu electrònic: catedracurespal@uvic.cat.

Consultoria

A partir de la nostra trajectòria, hem constatat que donar suport a les organitzacions per a dissenyar, implementar i avaluar els seus projectes ens permet fer un salt endavant en el desenvolupament de l’atenció pal·liativa arreu. Per aquest motiu, ens oferim a ajudar-te en el teu projecte, esdevenint un dels teus consultors de referència.

Recerca

La constant avaluació i innovació de l’atenció integral i integrada en persones al final de la vida s’aconsegueix a partir de la recerca científica. Així doncs, en aquest espai podràs consultar l’evidència que hem generat i que generem any rere any, amb l’objectiu de millorar i avançar en el nostre projecte.

La teva subscripció al butlletí s'ha realitzat correctament.
T'has donat de baixa de la subscripció correctament.
La teva sol·licitud s'ha tramitat correctament. En breu rebràs un missatge de correu electrònic amb instruccions per completar la subscripció.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació