Blog

Webinar Presentació NECPAL 4.0

Publicat el 12/03/2021
El Programa NECPAL es va iniciar l’any 2010 i, al llarg de la seva trajectòria, ha inclòs una àmplia varietat d’activitats, incloent la generació de coneixements, recerca i avaluació de les activitats; la difusió d’aquest coneixement a través del disseny de polítiques, educació i formació; i la implementació de les accions per millorar la qualitat de l’atenció a les organitzacions. Les persones a qui va dirigit el programa són aquelles que presenten algun tipus de cronicitat avançada, especialment amb alta fragilitat, multi-morbiditat, demència en edat avançada, i tot tipus de fallides orgàniques.

Aquest ha estat també un dels objectius de la SECPAL, compartir amb tota mena d'organitzacions i societats totes les iniciatives que contribueixin a fer accessible l'atenció pal·liativa a totes les persones que ho requereixen, i fomentar la col·laboració amb totes les organitzacions.

Durant aquest període de temps, hem anat millorant l'instrument, concretant alguns paràmetres, afegint dimensions com la de les síndromes geriàtrics o símptomes o aspectes psicosocials, i generant evidència sobre les necessitats de les persones identificades, de la seva aplicació en diferents tipus de pacients i settings, en més de 10 idiomes, i en diferents àmbits culturals. Ha estat àmpliament demostrada la seva utilitat en la identificació, així com en les necessitats pal·liatives de les persones identificades, i la seva utilitat en la millor de qualitat dels serveis, per iniciar el "Palliative approach".

És per això que ens encantaria compartir aquest avenç amb vosaltres el dijous 8 d’abril de 17h a 19h, a través del Webinar: "NECPAL 4.0: Estimant el pronòstic i adequant l'atenció de persones amb malalties avançades en el sistema de salut".

Consulta el programa i inscriu-te!

Partners

Espònsors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació