Blog

7a edició de Vic, ciutat cuidadora

Publicat el 05/12/2022

Presentem la programació de la 7a edició del Vic, Ciutat Cuidadora d'enguany: Viure amb sentit, dignitat i suport al final de la vida.

Objectius del programa
Millorar les actituds socials i culturals envers una malaltia i el final de la vida. promoure el suport social i la qualitat de vida a les persones que ho pateixen. 

Visió i valors
Convertir Vic en una ciutat referent d’atenció a les persones amb major vulnerabilitat. Promoure i compartir l’humanisme, la solidaritat, la compassió i la participació social.

Característiques del projecte
Es tracta d’un projecte social liderat per organitzacions socials

Activitats
Es duran a terme activitats culturals, socials i formatives amb la participació de les organitzacions socials.

Entitats participants
ADFO, AFMADO, Amics de la Gent Gran, Ashes, ACAF. Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, Associació Cultural, Lúdica i d’Oci Jaume Balmes, Associació de Gent Gran Activa de Vic i Comarca, Associació Social de Jubilats i Pensionistes d’Osona, Associació de Vídues de Vic i Comarca, Associació El Tupí, Associació Sant Tomàs, Associacions de veïns: d’Horta Vermella, del Barri Vic Nord, del Barri del Remei, de la Guixa, de l’Estadi-Plaça Moragas, Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona, Banc del Temps, Biblioteca Joan Triadú, Bonpreu, Càritas Arxiprestal de Vic, Casal de Gent Gran Vic Mossèn Josep Guiteras, Casal de Gent Gran Vic (Rambla Hospital), Col·legi Escorial, Col·legi Sant Miquel dels Sants, Creu Roja, Entitats Religioses, Fundació Antiga Caixa Manlleu, Fundació Girbau, Fundació Projecte i Vida, Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes, INS Jaume Callís de Vic, Institut del Teatre Centre de Vic, INS Vic, Mémora, Osona Contra el Càncer, Unitat de Medicina Integrativa – Bayés Integral.

Inscripcions obertes: Curs Acompanyament Final de Vida

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓQualsevol canvi serà notificat a la pàgina web i a les xarxes socials.

Davant qualsevol dubte podeu contactar al correu: ciutat.cuidadora@uvic.cat


Partners

Espònsors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències segons la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'us de cookies. Més informació